Zwemles bij Nextline

Leer spelenderwijs zwemmen onder begeleiding van ervaren instructeurs

Ontdek het zelf

Nextline: Voor een leven lang zwemplezier!

Een beproefde lesmethode

Met invloeden vanuit het wedstrijdzwemmen leren kinderen op een leuke, veilige manier zwemmen, met een technisch goede basis. Plezier, veiligheid en gezondheid staan tijdens de Nextline zwemlessen centraal. Bij de ontwikkeling van het innovatieve zwemles programma hebben we met een andere blik gekeken naar de verschillende methoden die bij zwemscholen worden toegepast. Door deze methode gaat het behalen van de diploma’s snel en efficiënt.

Persoonlijke aandacht

De lessen worden gegeven door gecertificeerde, ervaren zweminstructeurs, die met veel passie hun liefde voor de zwemsport, door willen geven aan de kinderen. Onze lessen voor beginners zijn daarom in groepen van maximaal 6 kinderen, zodat er veel individuele aandacht is. We geven onze lessen zoveel mogelijk met twee instructeurs. Ook kinderen die speciale aandacht nodig hebben, zijn bijzonder welkom!


Spelenderwijs zwemmen

Bij Nextline leert jouw kind spelenderwijs zwemmen. Spelen is namelijk iets wat jonge kinderen het allerliefste doen en is voor hen dan ook dé manier om te leren. We zorgen daarom voor uitdagende oefeningen en gebruiken allerlei materialen. En om de lessen nóg leuker te maken, leren de kinderen zwemmen met ons unieke leerconcept. Het leren gaat hierdoor bijna als vanzelf. Met onze zwemlessen zorgen we voor een leven lang zwemplezier!

Zwemles in uden

Onze zwemlessen worden gegeven in het Zeesterbad, Hockeyweg 6, 5405 NC in Uden. De kosten zijn € 70,- per maand m.u.v. augustus

De lessen worden zaterdag en zondag gegeven. Deze zijn opbouwend in tijd. We beginnen met 30 minuten les en bouwen uit naar 45 minuten. Zodra de lessen langer duren blijf je hetzelfde betalen.

Deelname aan het Nextline ABC programma kan in principe vanaf een leeftijd van 4,5 jaar.


CONtact

Nextline Zwemschool is telefonisch bereikbaar via +316 5116 1250 .

Heeft u vragen over onze zwemschool, aanmelden of de lesmethodes? Dan zijn wij ook per mail bereikbaar op info@nextlinezwemschool.nl

Wil jij ook bij ons komen zwemmen?

Meld je dan aan via ons formulier, en we zien je graag snel bij een van onze lessen!


Meld je nu aanNextline Zwemacademie

Nextline ZwemAcademie is voor kinderen die na het leszwemmen nog niet uitgezwommen zijn! De nadruk van het programma ligt op plezier en techniek. Er wordt gewerkt aan de basisvaardigheden van alle zwemslagen (borstcrawl, rugcrawl, schoolslag en vlinderslag) en daarnaast komen ook alle zwem skills aan bod, zoals een start- en een keerpunt. Nadat de slagdiploma’s behaald zijn, kan de zwemmer doorstromen naar de wedstrijdafdeling van onze vereniging.