Werken bij Nextline

Kom werken bij de leukste en meest innovatieve zwemschool!

Een baan met een missie!

Leren zwemmen is één van de belangrijkste onderdelen van de kinderlijke ontwikkeling. Zwemmen is immers een vaardigheid die je jouw hele leven gebruikt. Niet alleen in het zwembad, maar juist ook op de momenten waar jezelf kunnen redden ineens heel belangrijk is.

Niet alleen kinderen krijgen de kans om te leren, maar jij ook! Met eigen opleidingen, vaardigheidstrainingen en persoonlijke doelen haal je het beste uit jezelf.

Wat krijg jij hiervoor terug?

We zullen er niet teveel omheen draaien, salaris en arbeidsvoorwaarden spelen natuurlijk ook een rol.

  • We betalen je een prima salaris en bieden je aantrekkelijke werkuren.
  • Werk aan je eigen ontwikkeling in onze Nextline Academy. Investeer je tijd in jezelf? Dan investeren wij ook meer in jou en verhogen we je salaris.
  • Klaar voor de volgende stap? Binnen onze jonge omgeving zijn voldoende doorgroeimogelijkheden.
  • In onze ontwikkelgesprekken focussen we niet op je functioneren, maar juist jouw ambities. Die maken wij vervolgens samen waar. 

Wie zoeken we in jou?

We zoeken vooral enthousiaste mensen met een passie voor sport of zwemmen. Daarbij is een opleiding een pré, maar deze kan je ook volgen binnen onze Academy. We werken graag met jou vanaf een leeftijd van 15 jaar.

Heb je ervaring met een zwemsport of het geven van sport/zwemlessen? Dan ben jij precies wij zoeken! Heb je hier echter geen ervaring mee? Neem dan vooral contact op. We vinden het leuk om ook met jou een perfect match te maken.

Kom je ons team versterken?

Laat dan jouw gegevens achter via onderstaande knop. Je CV en referenties hoef je niet mee te sturen, we maken liever eerst kennis in een oriënterend gesprek!

Wil je eerst wat meer weten?

Stuur ons dan vooral een mailtje! We komen er dan snel op terug en plannen indien gewenst een gesprek met je in.